Praktijk voor healing en persoonlijke coaching

                                

                                          Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte 

                                      in je hoofd en lichaam creëren?

                      

ACCES BARS

Consciousness Access Bars is een ontspannend proces. Het defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele energie systeem en het verwijdert alle ballast die bepaalde problemen in stand houdt.

De BARS (engelse woord voor tralies) zijn energie banen op je hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van  je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je niet meer dient of wat je niet meer nodig hebt, wordt verwijderd.

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling van 60 minuten tot 90 minuten lig je aangekleed op een massage tafel. Terwijl de punten op je hoofd zachtjes worden aangeraakt lig je heerlijk ontspannen. Heb je daar moeite mee en wil je liever praten dan is dat ook goed. Voor de behandeling maakt het niks uit.  

DE ERVARING

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, vermoeidheid, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Het is een zeer ontspannen behandeling die je gelijk na de behandeling ervaart. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 a 4 weken. 

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Ik raad dan ook altijd aan om na een behandeling veel water te drinken zodat alle afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

 

WAT IS ER VOOR JOU MOGELIJK?

Het verminderen van oude vastzittende gedachtepatronen geeft jou de kans en meer vrijheid om te kiezen wat jij in het NU wilt. Je gedachten creëren je werkelijkheid, zonder overbodige oude ballast.  Met een Access bars behandeling help ik je lichaam en geest om zichzelf te herstellen, zodat je weer ontspannen verder kan.  Laat je ziel weer zingen!


Een Access bars behandeling kan je helpen de balans te hervinden tussen denken, doen en voelen. Spreekt je dat aan? Dan nodig ik je uit om contact op te nemen.

Meer informatie is tevens te vinden op

www.modernbewustzijn.nl