Praktijk voor healing en persoonlijke coaching


TARIEVEN BEHANDELINGEN

Access Bars behandeling                         1 uur                          50 euro 

Access Bars behandeling                         1-1,5 uur                   70 euro 

 

Energie behandelingen                            15 minuten               15 euro

Energie behandelingen                            30 minuten               30 euro

Het is tevens mogelijk om in uw eigen vertrouwde omgeving een behandeling te ondergaan.       Buiten 10 km vraag ik een vergoeding van 0,19 cent per kilometer, (volgens de ANWB routeplanner)

COACHINGGS-TRAJECT

TARIEVEN OVERZICHT

 Kennismaking                                                                             Gratis

Intake                                                       1 -1,5 uur                  50,00 euro

Sessie                                                       1 uur                          50,00 euro

Alle tarieven zijn inclusief BTW.

HET EERSTE CONTACT

Je kunt een afspraak maken voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Dit kan via de website of door telefonisch contact op te nemen. 

DE EERSTE AFSPRAAK 

Tijdens de eerste afspraak staat kennismaking en het inventariseren van jouw vraag centraal. Ook kijken we naar jouw wensen en verwachtingen. Vanuit daar kijken we wat jij nodig hebt en stellen we een behandelplan op. Zo kun jij ook voelen of je een coachings-traject met mij aan wilt gaan. Hierna besluiten we of we een samenwerking aan gaan. De afspraak voor de intake is in mijn praktijk, bij je thuis of een andere locatie naar wens.

HET VERVOLG

Nadat er is besloten een samenwerking aan te gaan maken we een afspraak voor een sessie. Een sessie duurt 60 minuten en zal meestal eens per twee weken plaatsvinden. De sessies bestaan uit (korte) gesprekken. Daarnaast maak ik gebruik van ‘technieken’ die komen uit de reguliere en alternatieve psychotherapie. Soms krijg je een opdracht mee om thuis mee verder te gaan. De afspraken voor het vervolgtraject zijn in mijn praktijk, of we spreken af ergens in de natuur om een wandeling te maken. 
Een sessie duurt over het algemeen ongeveer 1 uur. Als de sessie langer dan een uur duurt, bereken ik het tarief in kwartieren. 

DE LAATSTE SESSIE

Als jij vindt dat het klaar is, is het klaar. Of ik zal zelf ook aangeven als ik vind dat het klaar is of dat de tijd tussen de sessies wat langer kunnen duren. Je zou ook af kunnen spreken om elk kwartaal of half jaar langs te komen om mij als spiegel te gebruiken. 

VOORWAARDEN EN ANNULEREN

Voor een behandeling of afspraak die uiterlijk 24 uur van te voren, telefonisch op nummer 06-83908349 is geannuleerd, wordt niet in rekening gebracht. Bij het annuleren van een afspraak binnen deze 24 uur, of het niet (kunnen) nakomen ervan, ben ik genoodzaakt deze voor de helft in rekening te brengen.

VERGOEDING DOOR DE VERZEKERING

Coaching valt in Nederland niet in het basispakket van de ziektekostenverzekering.  Als je aanvullend verzekerd bent kan het zo zijn dat coaching wel (deels) vergoed wordt. Vaak is er meer mogelijk dan je in eerste instantie misschien denkt!

BETALING

Een consult of sessie kun je direct contant afrekenen. Er is geen mogelijkheid om te pinnen.

CADEAUBONNEN

Op zoek naar een leuk cadeau? Maak iemand blij met een cadeaubon voor een behandeling naar keuze. Fijn om te geven en om te krijgen!