Praktijk voor healing en persoonlijke coaching


HEALING TOUCH / MAGNETISEREN 

Vertaald betekent healing touch helende aanraking. Het is een op energie gebaseerde benadering voor gezondheid en healing. Er wordt gebruik gemaakt van aanraking om het energiesysteem te beïnvloeden.

Door de behandeling wordt je energie opgeladen: je balans en gevoel van harmonie hersteld, waardoor je aanzienlijk sneller geneest van ziekte of depressie. De cellen van ons lichaam worden weer gevoed met gezonde energie op de plekken waar het het hardste nodig is. De energiecentra in het lichaam worden de tijdens de behandeling weer met elkaar in verbinding gebracht, zodat je energie beter stromen kan.  Bij magnetiseren maak ik gebruik van de universele energie. Deze wordt gebundeld en gericht gebruikt daar waar het lichaam het nodig heeft. Op deze manier wordt het lichaam geactiveerd om zichzelf te genezen. Kortom; Magnetiseren is het op een liefdevolle wijze geven van energie, waarbij het opruimen van blokkades het voornaamste doel is. 


HEALING TOUCH / MAGNETISEREN WORD GEBRUIKT BIJ:

Magnetiseren is door middel van handoplegging energie overbrengen naar zwakke en aangedane plaatsen. Het werkt genezend bij allerlei kwalen, geeft al snel pijnverlichting, is rustgevend in tijden van spanningen en helpt bij gebrek aan energie. 

Hoeveel behandelingen je nodig hebt is van tevoren niet te zeggen. De behandeling bestaat uit meerdere sessies. De ervaring leert dat 5 behandelingen volstaan om de klacht aanzienlijk te verbeteren. De werking van de healing energie stopt niet op het moment dat de sessie is beëindigd. De energie kan nog geruime tijd doorwerken. 
In principe kunnen veel klachten behandeld worden, zowel lichamelijk als geestelijk.
Bijna iedereen betitelt een behandeling als prettig. Men voelt warmte, kou, wind of een lichte tinteling. Sommige mensen voelen niks maar ervaren de uitwerking.


DE BEHANDELING

Ik gebruik energetische behandelingen soms op zich of in combinatie met andere behandelingen als ik merk dat je er behoefte aan hebt of als ik voel dat bepaalde energiestromen niet meer verbonden zijn. Alle behandelingen worden liggend op een massagetafel en over je kleding gegeven.