Praktijk voor healing en persoonlijke coaching


OVER PRAKTIJK-ANIMA 

Vanuit mijn achtergrond in de gezondheidszorg ben ik me in de loop der jaren steeds meer gaan verdiepen in wie de mens in zijn essentie is. Vanuit die essentie ervaar ik het contact met mensen, direct, nuchter, vanuit het hart met veel humor. Voor mij staan lichaam en geest met elkaar in verbinding. Emoties en pijn, maar ook fijne herinneringen worden allemaal opgeslagen in je lichaam.

De natuur is voor mij een inspiratiebron. Door goed te kijken en te voelen naar wat de natuur je biedt, kan je veel leren over jezelf. De natuur heeft haar eigen seizoenen en ritmes en is altijd in balans. Soms kies je er onbewust voor om tegen de stroom, tegen de richting in te gaan. Je verzet je zonder dat je het in de gaten hebt, tegen de natuurlijke gang van zaken. Je vraagt je vervolgens af waarom het allemaal niet loopt zoals je graag zou willen. Ik help je bewust te worden van jou patronen zodat je kunt beslissen of je de dingen wilt veranderen. Mijn missie is om jouw reis in je persoonlijke ontwikkeling te begeleiden. Jouw groei centraal te stellen en samen op zoek te gaan naar de oorsprong van de patronen waar je in het dagelijks leven mee te maken hebt, hinder van ondervind en jouw helpen hier verandering in aan te brengen. In een veilige omgeving kan ik je ondersteunen in jouw proces van persoonlijke ontwikkeling en je laten ervaren dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Door gesprekken en het doen van oefeningen maak je weer contact met je innerlijke kracht.

Verloopt mijn leven vlekkeloos? Nee. Maar ik beweeg. Ik zeg ja wanneer ik wil en nee wanneer ik niet wil. Ik ga het aan wanneer ik eigenlijk niet durf maar het wel wil. Ik zet stappen. Ik groei. Ik heb plezier. Ik heb verdriet. Ik word boos, ik leef!

Wil jij dit ook? Kom! Dan leer ik het jou.

Praktijk-anima heb ik- Wilma Demmer- in 2014 opgericht. Anima betekent ziel. Als dingen stroef gaan in je leven, heb je ofwel de neiging om nog beter je best te doen en nog harder te lopen of juist steeds minder te doen en passief te worden. Als je leven op bepaalde gebieden vastloopt, ontstaat er een moment dat je je afvraagt hoe het verder moet. Met behulp van coaching en/of andere technieken keren we samen terug naar het punt waar je van je pad bent geraakt. We gaan knelpunten en nieuwe mogelijkheden onderzoeken. Vervolgens kun je een nieuw pad kiezen. Een pad dat beter bij je past. Dit terugkeren levert uiteindelijk vooruitgang op. En geeft jouw de mogelijkheid om vanuit je ziel terug te keren naar je ware zelf.