Praktijk voor healing en persoonlijke coaching


COACHING

Wanneer je vast zit en niet verder komt, dan kom je met behulp van een coach een stuk verder, omdat de coach niet midden in de situatie zit, en dus vanuit een andere positie naar jouw situatie kan kijken, én de kennis heeft om je op de juiste manier te begeleiden naar jouw gewenste resultaat. 

Coaching is een goede manier om aan jezelf te werken en bewuster in je leven te staan. Een goede coach zal je niet van het verlossende antwoord voorzien. In mijn visie is een coach er voor je om je te begeleiden in je leerproces en te ondersteunen naar jouw gewenste resultaat; je doel.

Als iets je blijft tegenhouden om te bereiken wat je wilt en je antwoorden zoekt op vragen zoals wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik, dan kan een goede coach je helpen. Hoe meer je door angsten, onzekerheden, overtuigingen, verdriet, frustratie, lusteloosheid, rusteloosheid of niet lekker in je vel zitten belemmerd wordt, hoe lastiger het is om vooruit te komen. Je bent aan het juiste adres om inzicht te krijgen in jouw belemmerende gedachten en in het probleem. Door inzicht ontstaat er ruimte om bewuste keuzes te maken en je leven weer in de hand te nemen, waardoor je jouw eigen unieke, natuurlijke stroom kunt (her)ontdekken. 

Eerst maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we gezamenlijk in kaart brengen waar vragen, wensen en knelpunten liggen. Zo maak je gelijk kennis met mij en met mijn manier van werken. En kun je een weloverwogen beslissing nemen. Als het klikt maken we een voorlopig plan van aanpak en een vervolg afspraak. In mijn werkwijze ben ik warm, betrokken en "to the point". Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen. En hou ervan om alle kaarten op tafel te leggen. Ook al lijkt dit aan de oppervlakte onrust te geven. Op een diepere laag zal er rust ontstaan. Waardoor er bodem ontstaat waarop gebouwd kan worden.

                       "Van binnenuit kan de verandering plaatsvinden die je wilt zien".

Ik geloof dat alles wat je zoekt of wilt in je leven, reeds aanwezig is in jouw systeem. Het antwoord op de vraag hoe je dit bewust krijgt, vind je samen met mij.


Vanuit mijn visie op coaching combineer ik werkwijzen met elkaar of naast elkaar. Naar gelang er nodig is en waar jij het meeste baat bij hebt.
Tijdens coaching pas ik de wielwerk methode toe, als kompas bij elk traject. Deze methode geeft inzicht in persoonlijke patronen en een heldere structuur voor een doelgerichte aanpak van een probleem of vraagstuk. Naast deze methode weet ik snel tot de kern te komen door diverse technieken en mijn invoelend vermogen te gebruiken. Voor mij bestaat er niets mooiers dan een stuk mee te reizen met mensen naar hun geluk en daarom heb ik Anima opgericht. Het geeft me zoveel energie om de persoonlijke natuurlijke stroom- in ieder van ons- te helpen ontdekken en volgen. Mijn betrokkenheid heb je dus!